Forfatterene hos Solens Forlag er alle opptatt av det åndelige perspektivet i livet. Deres bøker er banebrytende for samfunnsutviklingen, i det de åpner for den spirituelle oppvåkning og utvikling i sine medmenneskers liv. Den nye tidsepoken menneskeheten går inn i, tvinger frem en ny forståelse for menneskenes virkelighet og levesett.

Anne Gjeitanger (Poiana Issopo) Anne Gjeitanger (Poiana Issopo) (1963)

Anne Gjeitanger (Poiana Issopo) er født i Oslo, oppvokst på Høvik i Bærum. Arbeidet mange år som forlagsredaktør og senere sjefsredaktør i bokforlaget Oktober før hun startet sin egen forfatterkarriære. Arbeider også som ambassadør for økolandsbyen Damanhur i Italia. I disse dager medansvarlig for å bygge et nukleo i Norge. Anne er utdannet healer i Damanhur.

Bibliografi:

  • Pistis Maria: Tredje bok (2016)
  • Pistis Maria: I kamelens øye (2015)
  • Vinterindianere (2015)
  • Pistis Maria: Arven etter Maria Magdalena (2014)
  • The Love Book (2012)
  • Komposisjon i hvitt og grønt (2010)
  • Hente seg hjem (2009)
  • Begynnelse i november (2008)
  • Juni, september, oktober (2007)
  • Peters morgen (2006)
  • Incontro (2005)

 

Hermod Hermod Nordby Hansen (1949)

Hermod Nordby Hansen er født i Fredrikstad, utdannet psykolog og bor i Moelv. Han sier om seg selv at han er "interspirituell" - en som er lydhør overfor mange ulike, åndelige tradisjoner og retninger. 

Bibliografi:

  • Det som ingenting er utelukket fra (2018)
Jeanina Hegelund Jeanina Hegelund (1936-2014)

Jeanina Hegelund (1936-1914) ble født i København og hadde grunnutdannelse i søm- og modellørfaget. Flyttet til Norge og Fredrikstad da hun var 18 år. Hun har samarbeidet med både tekstilkunstnere og tekstilindustrien. En periode drev hun sin egen produksjonsbedrift hvor de spesialtilpasset klær for handicappede. Hun avsluttet sin karriære innenfor sømfaget som adjunkt i den videregående skolen. I 1990 startet hun sin utdannelse innen alternativ helse, og ble healer med kinesiologi som hovedretning. I 2011 begynte hun å motta tekster fra Mestere. På kort tid produserte hun mange bøker og grunnla Solens Forlag sammen med Liv Aker Hjortaas.

Bibliografi:

  • Urtebok for fremtiden. Den nye tids vitamin- og mineraltilskudd (2012)
  • Tidens Gode Råd fra Jesus (2012)
  • Den Kosmiske Verden av Mesteren Kuthumi (2012)
  • Himmelens Budskap til menneskene (2012)
  • Visdom til de få, Gud taler (2013)
  • Plantelill og Mangehundretusen (sammen med Liv Aker Hjortaas) (2017)
Liv Aker Hjortaas Liv Aker Hjortaas (1960)

Liv Aker Hjortaas er født i Sandefjord. Grunnla Solens Forlag sammen med Jeanina Hegelund.

Liv har arbeidet som redaktør for forlaget siden det så dagens lys i 2012. Hun har redigert alle bøkene til Jeanina Hegelund, og vært medforfatter til barneboken Plantelilll og Mangehundretusen som ble gitt ut i 2017.

Liv har flere utdannelser. I grunnen er hun utdannet statsautorisert revisor og har i mange år arbeidet med revisjon og økonomi/regnskap. Hun ble syk i 2001, og i rehabliteringsperioden utdannet hun seg både til interiørarkitekt og organisasjonskonsulent/mentor innen retningen psykosyntese. Siden 2014 har hun arbeidet med energihealing.

Mari Perron

Mari Perron er den som først mottok A Course of Love, eller Et Kurs om Kjærlighet som den heter på norsk. Vil du lese mer om Mari, anbefales du å lese om henne på www.acourseoflove.org

Størker Svendsen

Arkitekt Størker Svendsen har oversatt boken Et Kurs om Kjærlighet. I ungdomsårene fikk han selv en opplevelse av indre fred og lys, og dette førte til at han ble en engasjert søker etter en alternativ virkelighet.

I 1986 begynte han å lese Et Kurs i Mirakler, og etter hvert åpnet han for lesesirkler i sitt eget hjem. I 2002 kom fortsettelsen av budskapet fra Jesus via Mari Perron og som han oversatte til norsk, presentert som Et Kurs om Kjærlighet.

Helge Hognestad Helge Hognestad (1940)

Helge Hognestad er født i Time kommune i Rogaland. Er utdannet prest og dr.theol. Har jobbet som prest i flere år, med avbrudd i fra 1985 til 2000 da han arbeidet som statsstipendiat.

Bibliografi:

  • ”Forkynnelse til oppbrudd. Studier i Matteusevangeliet og kirkens bruk av det I” (1978)
  • ”Forkynnelsen – kirkens forsvar? Studier i Matteusevangeliet og kirkens bruk av det. II” (1978)
  • "Gud skapt i vårt bilde?” (med Ebbe Reichelt og Rune Slagstad) (1980)
  • ”Gud på Høvik. Prekener fra Høvik menighet” (1981)
  • ”En kirke for folket” (1982)
  • ”Tro underveis” (1984)
  • ”Morgendemring. En ny spiritualitet?” (1989)
  • ”Den indre kilde. Vår tids religiøsitet i lys av historien” (1994)
  • ”Fra alter til våpenhus. På leting etter Gud bak dogmer og bastante meninger” (2000)
  • ”Paulus og forvandlingens mulighet. Om apostelen Paulus, hans liv og erfaringer” (2003)
  • ”Gud i mennesket. Ny tid - ny kristendom" (2006)
  • "Prest i lånt kappe. Selvbiografiske betraktninger" (2011)
  • "Mennesket våkner. Det innerste i oss er guddommelig"(2011)
  • "Ny tid - ny åndelighet. Den kristne åndsarv og bevissthetsforvandling" (2015)